Οι Δράσεις μας

Δείτε αναλυτικά όλες τις δράσεις του

We-Love-Kiwi-Logo
Agrothessaly 2019
Agrothessaly 2019

Agrothessaly 2019

Agrothessaly 2019

Τα δείγματα συγκεντρώθηκαν κατά επόμενο χρονικό διάστημα στις εγκαταστάσεις της ΓΙΑΛΕΝΙΟΣ AGRO και απεστάλησαν στα εργαστήρια προς ανάλυση.

Στο τέλος Φεβρουαρίου 2019, το project «We Love Kiwi» έλαβε μέρος στην διεθνή έκθεση «AGROTHESSALY 2019», με σκοπό την επικοινωνία των δράσεων, των στόχων και του οράματός μας για το Ακτινίδιο Πιερίας.

HAIFA - Γιαλλένιος AGRO - ICONSHARE​

HAIFA - Γιαλλένιος AGRO - ICONSHARE

Η ομάδα της i-CON.SHARE επισκέφθηκε το κατάστημα της Novastore στις 2019-09-27 με σκοπό την ενημέρωση και πορεία των WeLoveApple και WeLoveCherry Projects.

Γιαλλένιος AGRO​

Γιαλλένιος AGRO

Η ομάδα της i-CON.SHARE σε συνεργασία με την ομάδα της Novastore επισκέφτηκαν τα κτήματα του κ. Αναστάσιου Τσιτιρίδη.  Ο κ. Τσιτιρίδης είναι παραγωγός Μήλου και μέλος του WELOVE APPLE.

Αύγουστος 2019

Αύγουστος 2019

Η τρίτη δράση του project έλαβε χώρα τον Αύγουστο 2019, κατά την οποία συγκεντρώθηκαν δείγματα νερού άρδευσης από τους οπωρώνες που συμμετείχαν στις προηγούμενες δράσεις.

Ημερίδα Αγαπάμε το Ακτινίδιο Πιερίας

Ημερίδα Αγαπάμε το Ακτινίδιο Πιερίας

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα “Αγαπάμε το Ακτινίδιο Πιερίας“. Συλλέγουμε Στοιχεία, Αναλύουμε Δεδομένα, Σχεδιάζουμε το Μέλλον. Η ημερίδα διεξήχθη σε γνωστό ξενοδοχείο στην Παραλία Κατερίνης το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020.