Η CambridgeHOK Συμμετέχει Πλέον στην Atrium Agri

Η CambridgeHOK Συμμετέχει Πλέον στην Atrium Agri

Η CambridgeHOK Συμμετέχει Πλέον στην Atrium Agri

[ad_1]

Η Atrium Agri είναι μια συνεργασία επιχειρηματιών στον διεθνή τομέα της κηπουρικής. Η συνεργασία αυτή έχει βασικό σκοπό την δημιουργία μιας πλατφόρμας γνώσης στους τομείς των καλλιεργητικών πρακτικών συνολικά, της κατασκευής θερμοκηπίου, της χρήσης του νερού, της διαχείρισης του κλίματος, του αυτοματισμού και της ενέργειας.

Το όραμα της μοναδικής αυτής πλατφόρμας Atrium Agri είναι να συμβάλλει στην δημιουργία ενός πιο βιώσιμου κόσμου όπου ο αυξανόμενος παγκόσμιος πληθυσμός μπορεί να περιβάλλεται από υγιή λαχανικά και ελκυστικά προϊόντα ανθοκομίας.

Η Atrium Agri δημιουργεί μια παγκόσμια κοινοπραξία σημαντικών εταιρειών που ηγούνται στον τομέα της εμπειρίας τους. Η εταιρεία ιδρύθηκε με βάση την ιδέα ότι η ανάπτυξη της αγοράς δεν πρέπει να προέρχεται μόνο από εξωτερικούς επενδυτές, αλλά θα πρέπει να καθοδηγείται από ειδικούς που γνωρίζουν την αγορά. Η Atrium Agri αποτελείται από τους Hascon, VB, Pb Tec, BOM Group, VEK Adviesgroep και τώρα την CambridgeHOK.

Η ομάδα των εταιρειών της Atrium Agri προσφέρει απαράμιλλα επίπεδα τεχνικής ικανότητας σε όλες τις πτυχές της μηχανικής κηπουρικής και έχει συνδυασμένο κύκλο εργασιών άνω των 350 εκατ. Ευρώ το 2020. Τα μέλη του ομίλου Atrium θα παρέχουν στη διεθνή πελατειακή τους βάση προηγμένες κηπευτικές λύσεις σε σχεδόν κάθε μεγάλη αγορά.

The post Η CambridgeHOK Συμμετέχει Πλέον στην Atrium Agri appeared first on Agravia.

[ad_2]

Πηγή: Agravia.gr

Μείνεται Συντονισμένοι